Boek

In 2021 omarmde ik iets bijzonders: het curriculum future. Een alternatief selectiemiddel voor het cv. Het document past perfect in mijn visie op de arbeidsmarkt: ambitie, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid moeten leidend zijn tijdens de arbeidsbemiddeling. Niet de focus op het verleden en ervaring (cv), maar de focus op de toekomst en ambitie (cf). 

Het cv is over de jaren heen voor veel mensen een hokje geworden waar zij niet in passen. Daarmee is het curriculum future niet zomaar een middel. Het staat naar mijn idee garant voor een verandering op de hele arbeidsmarkt. Als we niet anders gaan denken, kunnen we ook nooit anders doen en problemen zoals het huidige personeelstekort oplossen. Momenteel schrijf ik aan mijn non-fictie boek over het curriculum future, toekomstgericht werven en het anders denken over de arbeidsmarkt en recruitment. Verwacht: voorjaar 2023.

RECRUIT INSIGHT

Kun je niet wachten tot de uitgave van het boek? Wil je direct aan de slag met het verbreden van jouw kennis als recruiter? Dan kun je in december 2022 al aan de slag met de online training over recruitment. Met Recruit Insight geef jij jouw kennis als recruiter een flinke boost. Zo word je een absolute uitblinker in jouw vak. De online training over recruitment bestaat uit vier thema’s: pre-werving, werving, selectie en matching. Met exact 30 modules, volledig gevuld met video, tekst, audio, tools én een eigen werkboek is Recruit Insight jouw volgende stap.

DIT ZEGGEN ANDEREN:

Carlo staat voor een muur en kijkt in de camera

“Ik werk al jaren goed samen met Joris, eerst als baas en nu als compagnon. Joris is een echte innovator die naast het bedenken van nieuwe concepten, deze ook concreet maakt en implementeert binnen de organisatie. Binnen LEF is Joris de innovator die ervoor zorgt dat zijn bedrijven groeien en koploper blijven in de markt. Dit met zijn Ludieke, Eigenwijze en Fanatieke persoonlijkheid hoop ik nog jaren succesvol met Joris samen te werken.”

– Carlo van Doorn, medeoprichter LEF Green