Recruit Insight

Uitgebreid en allesomvattend trainingsprogramma over het mooiste vak dat er is: recruitment!

Geef je carrière als recruiter een kickstart of verbeter je skills totdat je de beste van jouw branche bent! Recruit Insight is een uitgebreid trainingsprogramma waarmee je toegang krijgt tot een raamwerk dat een stevige basis legt onder jouw proces. Benieuwd? Bekijk de video om een beeld te krijgen van het programma.

HET PROGRAMMA VOOR GEDREVEN RECRUITERS

VOOR PROFESSIONALS

Ben je recruiter in loondienst, zzp’er of interimmer en op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Maak jezelf nog aantrekkelijker voor werkgevers en opdrachtgevers door zelfstandig het Recruit Insight-programma te volgen. Het programma volg je online en daarnaast krijg je 2 individuele coachsessies met mij.

Voor teams

Zet Recruit Insight in als hybride ontwikkelprogramma voor jouw team. Ik werk met groepen van maximaal 10 collega’s, tegen een vaste projectprijs. Tijdens deze samenwerking krijgen jouw recruiters toegang tot het programma. De online modules worden afgewisseld met incompany live-trainingen en een WhatsApp-groep.

Voor onderwijs

De skills van een goede recruiter worden onderschat. Voorkom dat jouw studenten deze skills missen, maar geef ze direct toegang tot de kickstart van hun carrière als recruiter, hr-professional of recruitment marketeer. In overleg met het onderwijs is Recruit Insight een passende vorm binnen het bestaande curriculum.

RECRUITMENT IS GEEN HOGERE WISKUNDE. WEL EEN VAK APART.

Dat is wat ik altijd zeg. Je hoeft geen jaren te studeren om het recruitment vak te begrijpen. Maar, het is ook veel meer dan ‘even een vacature publiceren’. Recruitment is mensenwerk en een prachtig vak. De weg van vraag en aanbod komt hier duidelijk naar voren.

Daarom wil je, zeker in een krappe arbeidsmarkt, goed beslagen ten ijs komen voor zowel jouw relaties, opdrachtgevers en kandidaten. Recruit Insight leert je hoe jij de beste recruiter van jouw branche wordt.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER recruit insight

DE 4 THEMA'S VAN RECRUIT INSIGHT:

PRE-WERVING

Leg een onmisbare basis voor jouw recruitmentproces. In dit thema leer je alles over de juiste voorbereidingen, zodat je uit de startblokken vliegt wanneer de wervingscampagne begint.

Werving

Tijd om daad bij woord te voegen en de juiste kandidaten aan te trekken. Creëer een sterke (online) aanwezigheid voor jouw vacatures en relaties en vind, bind en match de ideale kandidaat van jouw relatie.

Selectie

Wanneer er voldoende kandidaten zijn die jou geschikt lijken voor de functie, ga je de selectiefase in. Tijdens deze fase ga je aan de slag met het selecteren van de kandidaten of ondersteun je de relatie / werkgever hierbij.

Matching

Verzilver jouw harde werk in een arbeidsovereenkomst tussen relatie en kandidaat! Ook in de laatste fase ben jij als recruiter nodig om het proces in goede banen te leiden. Sluit af met het evalueren van het proces.

HOI, MIJN NAAM IS JORIS

Meer dan 20 jaar geleden rolde ik het recruitment vak in. Daar ontdekte ik dat recruitment mijn grootste passie is. Met jarenlange ervaring vanuit talloze invalshoeken startte ik uiteindelijk mijn eigen wervings- en selectiebureau: LEF Recruitment. Een expert en koploper op het gebied van recruitment voor het mkb in de regio Den Bosch.

Het team van recruiters breidde zich al snel uit. Ik nam de eerste avond recruiter van Nederland aan en dat bleek later ook mijn compagnon te worden voor LEF Green. Een wervings- en selectiebureau voor bedrijven die werken aan de wereld van morgen. In de jaren die volgden, werden LEF Recruitment en LEF Green een begrip binnen hun branches en breidden de teams van LEF behoorlijk uit.

De groei van de labels leidde tot het ontstaan van LEF Groep: de overkoepeling van alle labels van LEF waar relaties en opdrachtgevers de handvatten krijgen voor een stevig recruitmentproces, operationele ondersteuning bij werving & selectie én de mogelijkheden tot het ontwikkelen van hun employer brand. Want recruitment is marketing en zonder ben je verloren in een krappe arbeidsmarkt.

Met dit gedachtegoed stond ik ook aan de oprichting van LEF Marketeers: een bureau voor employer branding en recruitment marketing. De labels van LEF vormen daarmee een perfecte basis om innovatieve thema’s binnen recruitment te implementeren. En laat dat nou net een van mijn andere passies zijn. Thema’s zoals het curriculum future, de omgekeerde referentie en recruitment marketing zijn vaste onderdelen van de werkwijze van LEF en daarmee goed geïmplementeerde innovaties binnen het vak.

Het is mijn missie om recruitend Nederland te inspireren. Hen wijzer te maken, aan te zetten tot actie en te begeleiden in hun carrière. Met Recruit Insight heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld tot een recruitment raamwerk: volg dit programma en zet de volgende stap als recruiter!

Joris kijkt lachend in de camera
Joris is bezig met iets op zijn laptop

WAT JE KRIJGT BIJ RECRUIT INSIGHT

UNIEK PROGRAMMA

Het programma bestaat uit 31 modules waar je toegang tot hebt! De modules bestaan uit video's, opdrachten en tools.

HANDBOEK THUIS

Het Recruit Insight Handboek krijg je thuisgestuurd. Dit is een hardcover handboek met alle tools & opdrachten.

korting op training

Doe je online of live mee? Dan krijg je daarna de mogelijkheid tot leuke kortingen op andere trainingen die plaatsvinden.

EXTRA EXPERTS

Experts Leon van Uden (Presentator) en Nikki Pommer (Recruitment Marketeer) hebben het programma aangevuld.

TOEGANG

Tot het online programma heb je 12 maanden lang onbeperkt toegang. Daarnaast is jouw hardcover handboek altijd binnen bereik.

COMMUNITY

Je krijgt toegang tot de online community met gelijkgestemde recruiters, hr-professionals en recruitment marketeers.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER recruit insight

DE 3 SMAKEN VAN RECRUIT INSIGHT

Je kunt Recruit Insight op 3 verschillende manieren volgen: als professional, als team en vanuit het onderwijs. Elke vorm van Recruit Insight biedt toegang tot het online platform, fysieke bijeenkomsten en een community. Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw smaak? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

VOOR PROFESSIONALS

De volgende stap van jouw carrière

Voor
teams

Teams boeken betere resultaten

Voor
onderwijs

De kickstart van jouw carrière

VRAGEN? BEKIJK de antwoorden

Ja zeker. Zodra jouw betaling rond is, krijg je toegang tot het online programma. Deze toegang is onbeperkt tot en met 12 maanden na de aanschafdatum. Heb je na 12 maanden nog niet genoeg van het programma? Dan kun je jouw toegang verlengen.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

De video’s zijn zeer praktisch van aard en actiegericht (maximaal 10 minuten). Reken er echter wel op dat je ook aan de slag gaat met de besproken theorie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de opdrachten, het aanscherpen van je proces en het spreken van zowel relaties als kandidaten. Het kan dus zomaar zijn dat je met een module 1 – 2 uur bezig bent. Houd hier rekening mee, zodat je alles uit het programma haalt!

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Nee. Het programma is erg uitgebreid en allesomvattend. Voor startende recruiters betekent dat een mooie start van je carrière. Ervaren recruiters hebben waarschijnlijk meer baat bij de verdieping die dit programma geeft: scherp bepaalde onderdelen van het proces aan en verdiep je in vernieuwende thema’s zoals het curriculum future of recruitment marketing.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Nee. De inhoud van Recruit Insight is specifiek gericht op de inhoud van het recruitment vak en uitvoerig getest op recruiters en hr-professionals uit verschillende branches. Je kunt dus als professional uit iedere branche meedoen aan het programma.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Zeker. Je krijgt namelijk toegang tot de besloten community. In deze community komen professionals uit heel het land samen om online het leukste vak ter wereld te bespreken. Toegang krijg je gratis bij deelname aan Recruit Insight.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.