Recruit Insight

Voor professionals

Ben jij een gepassioneerde recruiter en wil jij het allerbeste uit jouw carrière halen? Dan is Recruit Insight jouw volgende stap! Dit programma is speciaal ontwikkeld voor bureau recruiters, corporate recruiters, interim recruiters en zzp recruiters. Dankzij het online programma kun je op jouw eigen tempo met de inhoud aan de slag. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan een van de modules van het programma als een voorproefje.

Wat is recruit insight?

Recruit Insight is een trainingsprogramma voor recruiters. Als professional heb jij de mogelijkheid om het programma online te volgen. Je krijgt dan toegang tot de 31 video’s, online community en krijgt een hardcover handboek thuisgestuurd. Wil je nog meer? Dan heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de Recruit Insight Summer School of een verdiepende training tegen een leuke korting.

HET PROGRAMMA

ONLINE LEEROMGEVING

Toegang tot 31 modules over pre-werving, werving, selectie en matching.

HANDBOEK THUIS OPGESTUURD

Het hardcover handboek krijg je thuisgestuurd. Hier vind je alle tools en opdrachten in het fysieke boek.

COACH SESSIES MET JORIS

Je kunt als deelnemer gebruik maken van 2 individuele coach sessies met mij.

CONTENT VAN EXPERTS

Experts Leon van Uden en Nikki Pommer hebben ieder een bijdrage geleverd aan het programma.

ONBEPERKT TOEGANG

12 maanden onbeperkt toegang tot het leerplatform en de bijbehorende community.

Community MET vakgenoten

Toegang tot een community voor met collega recruiters, hr-professionals en marketeers.

Aanmelden?

Zet de volgende stap als recruiter.

reviews

In de pilotfase hebben meerdere professionals het programma gevolgd. Dit is wat ze ervan vonden:

HOE WERKT HET?

Bij aanschaf van Recruit Insight ontvang je een aantal e-mails. In deze e-mails vind je bijvoorbeeld de factuur van je aankoop, de inloggegevens voor de academy en community en andere belangrijke informatie voordat je start. Wanneer je de inloggegevens hebt, kun je aan de slag met het volgen van het online programma.

Het programma bestaat uit 31 modules en is verdeeld over 4 thema’s: pre-werving, werving, selectie en matching. Bij iedere module vind je een video en een opdracht om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Je ontvangt zowel aan het begin als aan het eind van het programma 2 individuele coachsessies met Joris.

Tot de online leeromgeving heb je dus toegang wanneer je wilt en waar je wilt. Je bent natuurlijk vrij om je te mengen met de collega recruiters in de community, maar je bent niets verplicht. Het hardcover boek krijg je binnen een week toegestuurd, zodat je met jouw proces kan beginnen.

DE 4 THEMA'S VAN RECRUIT INSIGHT:

PRE-WERVING

Leg een onmisbare basis voor jouw recruitmentproces. In dit thema leer je alles over de juiste voorbereidingen, zodat je uit de startblokken vliegt wanneer de wervingscampagne begint.

Werving

Tijd om daad bij woord te voegen en de juiste kandidaten aan te trekken. Creëer een sterke (online) aanwezigheid voor jouw vacatures en relaties en vind, bind en match de ideale kandidaat van jouw relatie.

Selectie

Wanneer er voldoende kandidaten zijn die jou geschikt lijken voor de functie, ga je de selectiefase in. Tijdens deze fase ga je aan de slag met het selecteren van de kandidaten of ondersteun je de relatie / werkgever hierbij.

MATCHING

Verzilver jouw harde werk in een arbeidsovereenkomst tussen relatie en kandidaat! Ook in de laatste fase ben jij als recruiter nodig om het proces in goede banen te leiden. Sluit af met het evalueren van het proces.

Joris steekt zijn duim omhoog en kijkt lachend in de camera

HOI, MIJN NAAM IS JORIS

Meer dan 20 jaar geleden rolde ik het recruitment vak in. Daar ontdekte ik dat recruitment mijn grootste passie is. Met jarenlange ervaring vanuit talloze invalshoeken startte ik uiteindelijk mijn eigen wervings- en selectiebureau: LEF Recruitment. Een expert en koploper op het gebied van recruitment voor het mkb in de regio Den Bosch.

Het team van recruiters breidde zich al snel uit. Ik nam de eerste avond recruiter van Nederland aan en dat bleek later ook mijn compagnon te worden voor LEF Green. Een wervings- en selectiebureau voor bedrijven die werken aan de wereld van morgen. In de jaren die volgden, werden LEF Recruitment en LEF Green een begrip binnen hun branches en breidden de teams van LEF behoorlijk uit.

De groei van de labels leidde tot het ontstaan van LEF Groep: de overkoepeling van alle labels van LEF waar relaties en opdrachtgevers de handvatten krijgen voor een stevig recruitmentproces, operationele ondersteuning bij werving & selectie én de mogelijkheden tot het ontwikkelen van hun employer brand. Want recruitment is marketing en zonder ben je verloren in een krappe arbeidsmarkt.

Met dit gedachtegoed stond ik ook aan de oprichting van LEF Marketeers: een bureau voor employer branding en recruitment marketing. De labels van LEF vormen daarmee een perfecte basis om innovatieve thema’s binnen recruitment te implementeren. En laat dat nou net een van mijn andere passies zijn. Thema’s zoals het curriculum future, de omgekeerde referentie en recruitment marketing zijn vaste onderdelen van de werkwijze van LEF en daarmee goed geïmplementeerde innovaties binnen het vak.

Het is mijn missie om recruitend Nederland te inspireren. Hen wijzer te maken, aan te zetten tot actie en te begeleiden in hun carrière. Met Recruit Insight heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld tot een recruitment raamwerk: volg dit programma en zet de volgende stap als recruiter!

DE ANDERE EXPERTS

Leon is de presentator van Recruit Insight! Al jarenlang verrijkt hij de theaterwereld met zijn acteer- en presentatie kunsten. Als razende reporter  bezoekt hij de gaafste bedrijven om hier werkenbij-video’s en -vlogs te maken. Een creatieve duizendpoot is hij zeker: Leon schrijft, presenteert, acteert, spreekt, faciliteert, traint en weet altijd zijn publiek te raken met zijn passie.

Nikki zit op bank en kijkt in de camera

Enthousiasme is besmettelijk, dat bleek wel toen Joris en Nikki elkaar leerden kennen. Nikki is marketeer en copywriter, maar ontwikkelde sinds de kennismaking met Joris ook een grote passie voor recruitment marketing & employer branding. In het programma legt ze de marketingkant van recruitment uit, zodat je ook als recruiter de juiste marketing skills aanleert.

reviews

In de pilotfase hebben meerdere professionals het programma gevolgd. Dit is wat ze ervan vonden:

DIT IS WAT JE KRIJGT

  • Toegang tot 31 modules van het programma;
  • Uitgebreide inzichten & kennis over pre-werving, werving, selectie & matching;
  • Video’s, opdrachten en een hardcover handboek thuisgestuurd;
  • 2 x een 1-op-1 coachsessies met Joris (2 uur en online);
  • Een online community van collega recruiters.

Stuur een e-mail naar welkom@jorisbverhoeven.nl. Je kunt ook allebei een aparte factuur krijgen indien je zzp’er bent.

DIT IS WAT HET JE OPLEVERT:

  • Je bent onwijs goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen recruitment. Het programma is geen trendwatching, maar is wel ingestoken op de actualiteit van de huidige arbeidsmarkt. Daarom leer je meer over recruitment marketing, toekomstgericht werven en advies geven over de gehele breedte van het proces;
  • Toegang tot een netwerk van enthousiaste collega recruiters in de community. Hierdoor kunnen jullie elkaar goed ondersteunen, helpen en zien groeien. Uit de live-trainingen bleek dat hier veel behoefte aan was onder vakgenoten;
  • Recruitment kan niet meer zonder marketing. Dat betekent dus ook dat je na het programma niet alleen je recruiters skills hebt verbeterd, je hebt ook echt een inhoudelijke schat aan kennis opgedaan over marketing;
  • Je bent voor zowel kandidaten als relaties nog waardevoller geworden omdat je met Recruit Insight een giga goede basis onder jouw proces en skills legt. Daar plukken zij de vruchten van en dat ga je in de praktijk zeker merken;
  • Het is geen volledig online programma dat je afgesloten volgt: dankzij de buddy korting, de online community, live-trainingen en individuele coachsessies doe je het niet alleen maar wordt je op een professionele manier ondersteund.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja zeker. Zodra jouw betaling rond is, krijg je toegang tot het online programma. Deze toegang is onbeperkt tot en met 12 maanden na de aanschafdatum. Heb je na 12 maanden nog niet genoeg van het programma? Dan kun je jouw toegang verlengen.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

De video’s zijn zeer praktisch van aard en actiegericht (maximaal 10 minuten). Reken er echter wel op dat je ook aan de slag gaat met de besproken theorie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de opdrachten, het aanscherpen van je proces en het spreken van zowel relaties als kandidaten. Het kan dus zomaar zijn dat je met een module 1 – 2 uur bezig bent. Houd hier rekening mee, zodat je alles uit het programma haalt!

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Nee. Het programma is erg uitgebreid en allesomvattend. Voor startende recruiters betekent dat een mooie start van je carrière. Ervaren recruiters hebben waarschijnlijk meer baat bij de verdieping die dit programma geeft: scherp bepaalde onderdelen van het proces aan en verdiep je in vernieuwende thema’s zoals het curriculum future of recruitment marketing.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Nee. De inhoud van Recruit Insight is specifiek gericht op de inhoud van het recruitment vak en uitvoerig getest op recruiters en hr-professionals uit verschillende branches. Je kunt dus als professional uit iedere branche meedoen aan het programma.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.

Zeker. Je krijgt namelijk toegang tot de besloten community. In deze community komen professionals uit heel het land samen om online het leukste vak ter wereld te bespreken. Toegang krijg je gratis bij deelname aan Recruit Insight.

Je krijgt daar vanzelf bericht over.